Plastbandningsverktyg

Heltäckande sortiment av plastbandningsverktyg

Vi har ett stort sortiment av pneumatiska, elektriska och manuella plastbandningsverktyg och bandare samt semi- eller helautomatiska bandningssystem som klarar av krävande miljöer och drift under längre perioder. Bandningsverktygen finns i manuellt utförande men framför allt batteridrivet vilket tillåter smidig hantering då verktyget enkelt kan bäras mellan olika gods och pallar som ska bandas. Till bandningsverktygen finns en mängd tillbehör så som extra batterier, laddare och byglar med balansblock för att underlätta arbetsställningen. Våra helautomatiska bandare är byggda på en modulär plattform vilket tillåter flexibla lösningar beroende på applikation. Grunden i den helautomatiska bandaren är bandningshuvudet. Fromms bandningshuvuden är kompakt designade med spänning och förslutning i en och samma enhet. Till de helautomatiska bandarna det går det enkelt att välja till olika optioner beroende på behov och applikation. Exempelvis en större avrullare för större bandrullar vilket minskar antalet stopp i produktionen på grund av bandbyten.

Vi är en ledande tillverkare av verktyg, maskiner och band för olika typer av plastbandning. Vi tillverkar alla kommersiella dimensioner för plastband med hög prestanda. Det garanterar plastbandning med perfekta funktioner för maskiner och verktyg. En omfattande lagerorganisation och en professionell logistikverksamhet betyder att vi snabbt kan möta marknadens behov gällande plastbandning. Kontakta någon av våra säljare från norr till söder, så hjälper vi er att hitta det bästa tänkbara alternativen för er plastbandning.

Kontakta oss för rådgivning om plastbandning

Känner du dig osäker om vilka plastband du behöver eller vilken bandningsmaskin som är mest lämpad för din verksamhet så tveka inte att kontakta oss. Vi har över 60 års erfarenhet av problemlösning kring att emballera och säkra gods som vi gärna delar med oss av.