Stålband med hög hållfasthet

Som en ledande leverantör av stålband erbjuder vi dessa i en mängd olika utföranden och kvalitéer i bandbredder från 10 till 32mm. Vi erbjuder varianter i många olika utföranden som exempelvis blåanlöpt, svartlackerat samt zinklackerat. Stålbanden levereras dessutom i olika spolningar (enkel samt bredspolade bandrullar).

Brett utbud av stålband

Fromm lagerför ett brett utbud av stålband med hög hållfasthet, som är kompatibelt med vårt sortiment av manuella och pneumatiska handverktyg för stålband. Stålbandet kan även användas i våra helautomatiska bandmaskiner och går att leverera i olika storlekar som passar till större avrullare för att minska mängden stopp på grund av bandbyten.

Vårt stålband har en låg kolhalt och en medel draghållfasthet. Används vanligtvis för medelstora till tunga band-applikationer som pallarmering och säkerhet.

HT – High tensile stålband

Vårt tunga stålband har låg kolhalt och hög draghållfasthet. Används vanligtvis för tunga band-applikationer som pallarmering och säkerhet.

Kontakta oss för rådgivning

Kontakta oss så hjälper vi er att få rätt stålband för er användning.

    Plomber för användning vid stålbandning

    Vi lagerför plomber och bandlås till samtliga Fromms stålbandningsmaskiner där dessa behövs. Vi kan även kundanpassa dessa med olika färger och tryck. Plomber finns även till andra typer av bandningsmaskiner.

    Bandavrullare & saxar för stålband

    Vi har ett stort utbud av både vertikala och horisontella avrullare för en mängd olika dimensioner på stålband. Våra bandsaxar ger även en säker hantering vid avemballering av ert gods.