Oscillerat eller enkelspolat stålband

Som en ledande leverantör av stålband erbjuder vi dessa i en mängd olika utföranden och kvalitéer i bandbredder från 10 till 32mm. Stålband finns i många olika utföranden som tex. blåanlöpt stålband, svartlackerat stålband samt zinklackerat stålband. Stålbanden levereras dessutom i olika spolningar (enkel samt bredspolade bandrullar). Fromm lagerför ett brett utbud av både stålband och stålband med hög hållfasthet, som är kompatibelt med vårt sortiment av manuella och pneumatiska handverktyg för stålband. Stålbandet kan även användas i våra helautomatiska bandmaskiner och går att leverera i olika storlekar som passar till större avrullare för att minska mängden stopp pga. bandbyten.

Vårt stålband har en låg kolhalt och en medel draghållfasthet. Används vanligtvis för medelstora till tunga band-applikationer som pallarmering och säkerhet.

HT – High tensile stålband

Vårt tunga stålband har låg kolhalt och hög draghållfasthet. Används vanligtvis för tunga band-applikationer som pallarmering och säkerhet.

Kontakta oss för rådgivning om stålband

Kontakta oss så hjälper vi er att få rätt stålband för er användning.

  Relaterade produkter inom stålband

  Plomber för användning vid stålbandning

  Vi lagerför plomber och bandlås till samtliga Fromms stålbandningsmaskiner där dessa behövs. Vi kan även kundanpassa dessa med olika färger och tryck. Plomber finns även till andra typer av bandningsmaskiner.

  Bandavrullare för stålband

  Vi har ett stort utbud av både vertikala och horisontella avrullare för stålband för en mängd olika dimensioner på stålband.

  Saxar för stålband

  Våra bandsaxar för stålband ger en säker hantering vid avemballering av ert gods.