Skrynkelpapper - skyddspapper - fyllnadspapper

Fromm introducerar ett alternativ till bubbelplast

Skrynkelpapper, även kallat skyddspapper och fyllnadspapper, är ett alternativ som många tycker är bättre samt miljövänligare än bubbelplast. Skrynkelpapper kan i flera fall vara ett bättre skydd men oftast ett dyrare alternativ jämfört med bubbelplast.

Samtliga skrynkelpapper (skyddspapper/fyllnadspapper) som levererade av Fromm är 100% återvunnen papp, detta skiljer sig från de flesta andra på marknaden. Fyllnadspappret kan användas som utfyllnad eller produktskydd.

Maskinerna för att producera fram skrynkelpapper finns i olika storlekar. Beroende på vilken kapacitet som behövs täcker skrynkelpappersmaskinerna ett brett spektrum av applikationer. Maskinerna kan även enkelt byggas in i en packstation, där skrynkelpappret matas ut i olika längder och tjocklek.

Skrynkelpappret finns i olika storlekar, tjocklekar och kvalitéer

Recycled paper certificate

Kontakta någon av våra säljare från Norr till söder, så hjälper vi er att hitta det bästa tänkbara alternativen för er bubbelplast alternativt skrynkelpapper.

Kontakta oss för rådgivning om strynkelpapper

Känner du dig osäker om vilken maskin för fyllnadspapper & skrynkelpapper som är mest lämpad för din verksamhet så tveka inte att kontakta oss. Vi har över 60 års erfarenhet av problemlösning kring att emballera och säkra gods som vi gärna delar med oss av.