Bandmaskin för plastband

Vi har ett stort sortiment av bandmaskiner för plastband (PET eller Polyesterband och PP – Polypropylen). Bandmaskinerna finns i olika utföranden. Välj mellan batteridrivna, manuella eller tryckluftsdrivna bandmaskiner beroende på hur er arbetssituation och lokaler ser ut. Till bandningsmaskinerna går det att välja till exempelvis balansblock och byglar för att utöka den ergonomiska arbetsställningen för att bespara rygg och axlar. Självklart har vi även tillhörande förbrukning, plastband med hög kvalité för att göra din emballering säker och avbrottsfri.

Våra bandmaskiner för plastband

Bandmaskin för stålband

Vi har ett stort utbud av bandmaskiner för stålband. Välj mellan manuella och tryckluftsdrivna bandmaskiner beroende på hur er arbetssituation och behov ser ser ut. Förslutningen av stålbandet kan göras med snittförslutning eller med plomb/bandlås. För att underlätta arbetsställningen kan man lägga till bygel på bandningsmaskinen med balansblock för att få en mer ergonomisk arbetsställning. Självklart har vi även tillhörande stålband av hög kvalité för att göra din emballering säker och avbrottsfri.

Våra bandmaskiner för stålband

Multifunktionella Bandmaskiner – S-serien

Med de unika 3-i-1-bandmaskinerna i den nya S-serien kan du via skärmen enkelt välja mellan manuell, halvautomatisk eller automatisk drift. Du behöver inget ytterligare (extra) verktyg. Dessa batteridrivna bandmaskiner har en extra tålig manöverpanel där de mekaniska knapparna har ersatts med en tålig färgpekskärm, som fungerar även under mycket tuffa förhållanden med höga nivåer av (nötande) partiklar och fett. Skärmens lutning samt den nedåtriktade kontakten förhindrar att partiklar och vatten ansamlas och tränger in.

Bandmaskiner med hög kvalitet

Med teach-in-läget i S-seriens bandmaskiner kan du enkelt ställa in rätt spänningskraft genom att svepa med fingret. Med den enkla enhandsmanövreringen kan du banda ett stort antal produkter på ett enhetligt sätt, både i serie eller olika enskilda kollin. För att uppfylla och överträffa de höga kraven på dagens marknad, men också den välkända FROMM-kvaliteten, har S-seriens bandmaskiner testats och klarat kraven i flera stränga kvalitets- och hållbarhetsprovningar.

Vill du veta mer om våra bandmaskiner?

Fyll i så fall i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt mer mer information om våra bandmaskiner.

    Om FROMM Sverige AB

    Vi startade 1990 och har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och airpad. Vi har kunder inom träindustrin, stålindustrin, bilindustrin samt även många logistikföretag. Vårt mål är att erbjuda högklassiga verktyg och material som tillgodoser våra kunders behov. Detta kräver att vi lyssnar noga på våra kunder och låter dem hjälpa oss i vår produktutveckling. Med egen tillverkning av maskiner och förbrukningsmaterial kan vi därför snabbt möta våra kunders behov.