Packbord – smidig arbetsstation

Vi på FROMM har ett brett utbud av utrustning för en effektiv och säker emballering och har många års erfarenhet av förpackningsprocesser. Med den kunskapen som grund har vi tagit fram ett packbord som vi valt att kombinera med vår F20XE halvautomatisk bandningsmaskin. Tillsammans blir det en bra station där du packar, bandar och väger på samma plats och sen är paketet redo för att skickas.

Packbordet är försett med en bordskiva med måtten 2000x800x27mm och har ett ytskikt av plastlaminat. Packbordet klarar en maxbelastning på 300kg utbredd med utrustning och är även försedd med 5 st jordade eluttag.

Packbord med våg

Som tillval går det att montera en våg på packbordet. Den monteras under bandaren och bandrullen fäster man då i stommen för att ej påverka paketvikt. Med en implementerad våg blir det enkelt samt smidigt att väga paketen innan de skickas i väg. Övrig utrustning som finns är låsbar bänklåda i stål, 2 st låsbara hjul, kartonghylla med konsoler, blanketthylla samt en bordsbelysning som är monterad i övre delen av bordets stålram.

Viktigt att arbeta ergonomiskt

Att kunna anpassa sin arbetsstation till en höjd som passar är viktigare än man tror. Små saker som att lyfta och stå fel kan ha en stor påverkan på kroppen och leder ofta till värk och stela leder. För att främja en bra och ergonomisk arbetsställning är vårt packbord försett med två ben stativ som har en elektriskt höj och sänkbar funktion så varje medarbetar kan ställa in rätt höjd för hens behov. Ergonomiska arbetsstationer minskar på antalet arbetsskador som är jobbrelaterade och resulterar ofta i en positiv inverkan på medarbetarens produktivitet.

Kontakta oss för rådgivning om packbord

Vi finns nära dig runtom på mer än 40 kontor världen över så känner du dig osäker om ett packbord är mest lämpad för din verksamhet ska du inte tveka på att kontakta oss. Vi har över 75 års erfarenhet av problemlösning kring att emballera och säkra gods som vi gärna delar med oss av.