Sträckfilm

Våra maskiner för sträckfilm är designade för att klara en hög arbetsbelastning, och de särskilt utvalda komponenterna gör underhållet minimalt.

Till alla som vill sträckfilma sina pallar på ett bra sätt kan vi säga.

”Börja räkna ut dina besparingar nu.”

Octomeca sträckfilmsautomatik

Octomeca är sedan 2017 en del av Fromm-gruppen. Octomeca är specialiserade inom emballering och sträckfilmsmaskiner. Under åren har man tagit fram lösningar för möblerindustri, byggindustri, träindustri, stålindustri, pappersindustri och logistik. Genom att basera maskinerna på en modulär plattform tillåts flexibilitet som passar flertalet segment.
Läs mer om Octomeca Sträckfilmsautomatik

Sträckfilm av hög kvalité

Gällande själva sträckfilmen så är det så att ju högre kvalitet av sträckfilm, desto lägre kostnader blir det i längden. Det låter motsägelsefullt men det är faktiskt sant. Om rätt maskin används vid appliceringen kan vi bevisa att, ju högre kvalitén på sträckfilm, desto lägre blir kostnaden för att sträckfilma en pall. Generellt inträffar oftare brott på billig sträckfilm, vilket med säkerhet medför att mer sträckfilm förbrukas för att få bra stabilitet när ni sträckfilmar era pallar.

Kontakta oss för rådgivning om sträckfilm

Känner du dig osäker om vilken sträckfilm du behöver eller vilken maskin som är mest lämpad för din verksamhet så tveka inte att kontakta oss. Vi har över 60 års erfarenhet av problemlösning kring att emballera och säkra gods som vi gärna delar med oss av.