Sträckfilmsmaskiner

Enkla lösningar för inplastning av pallar. FROMM sträckfilmsmaskiner är extremt användarvänliga och kan användas i alla situationer. Programmen är flexibla och väldigt lätta att använda. Alla sträckfilmsmaskiner är designade för att klara en hög arbetsbelastning, och de särskilt utvalda komponenterna gör underhållet minimalt. Sträckfilmsmaskinerna finns i flera olika utförande för att klara av inplastning av gods i olika storlekar, anpassas efter tillgänglig yta eller beroende på vilken sorts truck som används vid hantering av pallarna.

Maskinerna finns som stationära i utförande med vridbord eller sveparm för inplastning av gods. Vid inplastning stort eller ojämt gods där ytan är begränsad kan en mobil sträckfilmsrobot användas som komplement.

Octomeca helautomatiska sträckfilmsmaskiner

Octomeca är sedan 2017 en del av Fromm-gruppen. Octomeca är specialiserade inom emballering och sträckfilmsmaskiner. Under åren har man tagit fram lösningar om inplastning för möblerindustri, byggindustri, träindustri, stålindustri, pappersindustri och logistik. Genom att basera sträckfilmsmaskinerna på en modulär plattform tillåts flexibilitet som passar flertalet segment.
Läs mer om Octomeca sträckfilmsmaskiner

Intresserad av en sträckfilmsmaskin?

Känner du dig osäker om vilken sträckfilmsmaskin som är mest lämpad för din verksamhet så tveka inte att kontakta oss. Vi har över 60 års erfarenhet av inplastning och problemlösning kring att emballera och säkra gods som vi gärna delar med oss av.

  Använd rätt sträckfilmsmaskin

  Om rätt sträckfilmmaskin används vid appliceringen kan vi bevisa att, ju högre kvalitén på sträckfilm, desto lägre blir kostnaden för att sträckfilma en pall. Generellt inträffar oftare brott på billig sträckfilm, vilket med säkerhet medför att mer sträckfilm förbrukas för att få bra stabilitet när ni sträckfilmar era pallar med rätt maskin.

  Varianter på maskiner

  • Semiautomatisk sträck inpackningsmaskin
  • Sträckomslagsmaskiner
  • Stationär sträckfilmsmaskin
  • Semiautomatisk sträckomslagare med roterande arm
  • Sträckfilmsrobot