Sträckfilm

Ju högre kvalitet av sträckfilm, desto lägre kostnader?

Det låter motsägelsefullt men det är faktiskt sant. Om rätt maskin används vid appliceringen av sträckfilm kan vi bevisa att, ju högre kvalitén är, desto lägre blir kostnaden för att sträckfilma en pall. Generellt inträffar oftare brott på billig sträckfilm, vilket med säkerhet medför att mer film förbrukas för att få bra stabilitet när ni sträckfilmar era pallar. Till alla som vill använda sträckfilm på sina pallar på ett bra sätt kan vi säga: ”Börja räkna ut dina besparingar nu.”

Högpresterande sträckfilm

Fromms sträckfilm i maskinkvalitet är designad med de senaste teknikerna för att erbjuda fantastiska sträckfunktioner samtidigt som pallens laststabilitet bibehålls enligt EUMOS standard. Sträckfilmen har upp till 350% försträckning som representerar mycket valuta för pengarna och konverterar till exempel en meter på rullen till 3,5 meter på pallen. Denna högpresterande sträckfilm skapar ett elastiskt minne runt produkter för att skydda dem under lagring och transport.

Olika sorters sträckfilm

Sträckfilmen finns i olika kvaliteter, färger (t.ex. vitt, svart, transparent, blått) och dimensioner med funktion som UV-skydd. Sträckfilmen levererar en god hållfasthet och spännkraft för pallstabilitet (Holding force) och kan kombineras med en sträckfilmsmaskin från Fromm för att uppnå en solid godsemballering och besparing på förpackningskostnader. Kontakta oss för att boka in besök med säljare från FROMM för att optimera förbrukning och pallstabilitet.