Plastband för bandning

Vi har olika sorters plastband

Polyesterband, PP-band och WG-band för bandning.

Polyesterband, PP-band och WG-band för bandning.

Polyesterband – PET-band – Plastband

FROMM är världsledande inom tillverkning och distribution av PET-plastband. Vårt PET-band finns i bredderna 9 – 32 mm och är kompatibelt med hela vårt sortiment av verktyg för friktionssvetsband och bandningsmaskiner.

Med PET-tillverkningsanläggningar i Europa, Sydamerika och Asien använder vi moderna metoder för att säkerställa att vår plastband produceras till högsta möjliga nivå. Vårt sortiment av PET-band kompletteras av våra batteridrivna och manuella bandverktyg, men användes även till helautomatiska bandmaskiner

Vårt polyesterband används i ett brett spektrum av industrier, från stålindustrin till mat och dryck, träindustrin, logistik, bland många andra. Vårt band finns i olika storlekar med höga brottsstyrkor. Vårt PET-band är tillverkat av> 96% återvunnet polyesterflaskmaterial (från våra egna återvinningsanläggningar!) – plastbandet är också 100% återvinningsbart.

Polypropylene – PP-band – Plastband

Vårt band av polypropylen används i applikationer såsom textilbuntning, kartongindustri och distributionslager för lättviktsförpackningar. Polypropylen är ett lätt och flexibelt band som håller produkterna säkra under transport och lagring. FROMM lagerför både plastrulle och pappkärna för PP-band, tillgänglig i bredd från 9 mm – 12,5 mm. PP-band kan användas med våra batteridrivna handverktyg eller semi- och helautomatiska bandmaskiner.

WG-band – Plastband

WG-banden är producerade av parallellimmade polyestertrådar. Banden är starka och tackvare den mjuka ytan skadas inte godset. WG-band försluts med hjälp av ett WG-lås. Dessa kan göras för hand eller enkelt och snabbt med hjälp av ett verktyg.