P350


P350

P350Tryckluftsdriven bandningsmaskin för friktionsförslutning av kraftiga plastband.

Detta robusta verktyg är konstruerat för krävande bandningsapplikationer inom industrin och lämpar sig särskilt väl för kraftiga dimensioner av PET-band upp till bredden 32 mm. Typ P350 passar speciellt för kontinuerlig drift och skiftarbete under de mest krävande förhållanden. Bandspänningen kan anpassas individuellt och via justeringssystemet med tio steg kan en bandspänning på upp till 3 800 N erhållas. Förseglings- och avsvalningstiden justeras via spårskruvar och anpassas alltid till de olika bandkvaliteterna med resultat att godset alltid blir perfekt säkrat. Typ P350 används med framgång inom aluminium-, metall-, trä- och pappersindustrin. Vi rekommenderar att verktyget används upphängt, ett allsidigt användbart upphängningsfäste levereras automatiskt med verktyget.

Dokument

Datablad

Tekniska data

Bandkvalitet
Polypropylen (PP) och polyester (PET)
Banddimensioner
12.7 - 32.0 x 0.50 - 1.27 mm
Vikt
16.5 kg (inkl. upphängningsfäste)
Förslutningsmetod
Friktionssvetsförslutning med genomsnittlig förslutningshållfasthet va 75% beroende på bandkvalitet
Bandspänning
1'300 - 3'800 N, Beroende på bandkvalitet
Verktygsversioner
Med en tryckknapp = automatisk
Med två tryckknappar = halvautomatisk

Service och support
FROMM Sverige AB erbjuder alla sina kunder teknisk support som service, installation och underhåll på samtliga av FROMM:s maskiner.

Till Service och support

FROMM Sverige AB
Vi har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och bubbelplast. Allt för att fylla såväl grundläggande som mer krävande behov.