Plastband


Plastband

Välj rätt plastband

Plastband är lätt att använda och är därmed ett utmärkt val för emballering av dina produkter. Vilken typ av plastband du ska välja beror på vad du ska förpacka. Är dina produkter stora och tunga rekommenderar vi plastband av polyester ihop med en bra bandmaskin. Är det lättare produkter som ska bandas fungerar det utmärkt med PP-band eller WG-band.

  • Plastband av polyester har en enastående töjningsförmåga och utmärkt bibehållen bandspänning, egenskaper som är avgörande för en säker bandningsmetod. Jämfört med stålband har plastband av polyester hög töjningsförmåga och absorberar därför stötar under transport och hantering betydligt bättre än stålband.
  • PP-Band är ett plastband gjort av polypropylen som lämpar sig för lättare produkter som skall bandas. Vi lagerhåller ett stort sortiment av PP – band.
  • WG-band är producerade av parallellimmade polyestertrådar. Plastbanden är starka och tack vare den mjuka ytan skadas inte godset.

Kontakta oss för rådgivning om plastband

Känner du dig osäker om hur mycket plastband du behöver eller vilken maskin som är mest lämpad för din verksamhet så tveka inte att kontakta oss. Vi har över 60 års erfarenhet av problemlösning kring att emballera och säkra gods som vi gärna delar med oss av.

Ditt namn: (obligatorisk)

Företag: (obligatorisk)

Ort: (obligatorisk)

Telefon

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Meddelande till Fromm: (obligatorisk)


Service och support
FROMM Sverige AB erbjuder alla sina kunder teknisk support som service, installation och underhåll på samtliga av FROMM:s maskiner.

Till Service och support

FROMM Sverige AB
Vi har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och bubbelplast. Allt för att fylla såväl grundläggande som mer krävande behov.