Packband av plast


Packband av plast

PP-Band

PP – band (Packband) är ett plastband gjort av Polypropylen som lämpar sig för lättare produkter som skall bandas. Vi lagerhåller ett stort sortiment av packband, kontakta oss för mer information och en offert. Vi erbjuder också ett stort sortiment av förbrukningsmaterial som behövs för att samla allt från en och samma leverantör.

WG-band

WG-band är producerade av parallellimmade polyestertrådar. Packbanden är starka och tack vare den mjuka ytan skadas inte godset. Bandavrullare och spännare för WG-band finns som tillbehör.

Bandmaskiner

Vi har ett komplett utbud av pneumatiska, elektriska och manuella bandmaskiner samt semi- eller helautomatiska bandmaskiner. Det vill säga allt du behöver inom bandningsverktyg, tillbehör och förbrukningsmaterial för bandning med stålband eller plastband.


Service och support
FROMM Sverige AB erbjuder alla sina kunder teknisk support som service, installation och underhåll på samtliga av FROMM:s maskiner.

Till Service och support

FROMM Sverige AB
Vi har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och bubbelplast. Allt för att fylla såväl grundläggande som mer krävande behov.