Bandningsverktyg


Bandningsverktyg

Våra bandningsverktyg

Det mest kostnadseffektiva sättet att säkra ett paket bestäms av maxavståndet till kunden, metoden för säkring av paketet och transportsättet. Dessutom måste man ta hänsyn till antalet paketförflyttningar, det geografiska läget och klimatet. Säkringen sker med den mycket motståndskraftiga bandningen med STARstrap™ polyesterband. Våra bandningssystem, bestående av olika typer av manuella verktyg och automatiska maskiner, är anpassade till respektive polyesterband som används och har testats med avseende på detta.

 

P355 / P356 bandningsverktyg

P355 / P356 är tryckluftsdrivna bandningsverktyg för friktionsförslutning av plastband. Dessa mångsidigt användbara, eleganta verktyg är perfekta för ett stort antal vertikala och horisontella bandningspositioner och lämpar sig för praktiskt taget alla förekommande applikationer inom olika typer av industri.

Läs mer om P355 / P356


Service och support
FROMM Sverige AB erbjuder alla sina kunder teknisk support som service, installation och underhåll på samtliga av FROMM:s maskiner.

Till Service och support

FROMM Sverige AB
Vi har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och bubbelplast. Allt för att fylla såväl grundläggande som mer krävande behov.