Bubbelplast


Bubbelplast

Skydda dina produkter med bubbelplast

Den höga stötupptagande förmågan hos varje enskild kudde gör bubbelplast till ett överlägset förpackningsmaterial. Varje enskild kudde klarar ett tryck av mer än 1000N, beroende på valet av filmmaterial. Godset får ett utomordentligt gott skydd mot stötar och hoptryckning. Det gäller också ömtåliga föremål där inget ytterligare packmaterial krävs. Tillverka din eget skyddande bubbelplats på plats – när du behöver det och anpassat till det gods som skall packas.

Produktskydd & utfyllnad med luft

Bubbelplasten tillverkas med två rullar planfilm som utgångsmaterial. Mellan dessa skikt blåses luft in och bubblorna värmeförseglas varefter fogarna perforeras. Den färdiga bubbelplasten samlas upp i en rulle med stor diameter. Airpad som är vårt system för bubbelplast skyddas av världstäckande patent.

Ekonomiska och miljömässiga fördelar med bubbelplast

Bubbelplastens stötdämpande skyddsmaterial består till 99% av luft och 1% av film. Bubbelplast är rent och dammfritt och kan återanvändas. Vid kassering av bubbelplast ger det minimala avfallsmängder – som dessutom kan återvinnas. Mindre materialmängd, lägre vikt och mindre behov av förvaringsutrymme leder till lägre kostnader, väsentliga totalbesparingar och mindre miljöbelastning.


Kontakta oss för rådgivning om bubbelplast

Känner du dig osäker om hur mycket bubbelplast du behöver eller vilken maskin som är mest lämpad för din verksamhet så tveka inte att kontakta oss. Vi har över 60 års erfarenhet av problemlösning kring att emballera och säkra gods som vi gärna delar med oss av.

Ditt namn: (obligatorisk)

Företag: (obligatorisk)

Ort: (obligatorisk)

Telefon

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Meddelande till Fromm: (obligatorisk)


Service och support
FROMM Sverige AB erbjuder alla sina kunder teknisk support som service, installation och underhåll på samtliga av FROMM:s maskiner.

Till Service och support

FROMM Sverige AB
Vi har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och airpad. Allt för att fylla såväl grundläggande som mer krävande behov.