Stretchfilm designad för att klara hög arbetsbelastning

Till alla som vill emballera sina pallar med stretchfilm på ett bra sätt kan vi säga att gällande själva stretchfilmen så är det så att ju högre kvalitet av stretchfilm, desto lägre kostnader blir det i längden. Det låter motsägelsefullt men det är faktiskt sant. Om rätt maskin används vid appliceringen kan vi bevisa att, ju högre kvalitén på stretchfilm , desto lägre blir kostnaden för att stretchfilma en pall. Generellt inträffar oftare brott på billig stretchfilm, vilket med säkerhet medför att mer stretchfilm förbrukas för att få bra stabilitet när ni stretchfilmar era pallar.

Läs mer om stretchfilm

 

 

Vill du veta mer om vår stretchfilm?

Fyll i så fall i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt mer mer information om stretchfilm och stretchfilmsmaskiner.

    Om FROMM Sverige AB

    Vi startade 1990 och har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, stretchfilm och airpad. Vi har kunder inom träindustrin, stålindustrin, bilindustrin samt även många logistikföretag. Vårt mål är att erbjuda högklassiga verktyg och material som tillgodoser våra kunders behov. Detta kräver att vi lyssnar noga på våra kunder och låter dem hjälpa oss i vår produktutveckling. Med egen tillverkning av maskiner och förbrukningsmaterial kan vi därför snabbt möta våra kunders behov.