Den 5-13 november avgörs herr-VM i Schweiz

Nu står det klart att Fromm blir en av IFF:s eventpartner och kommer synas på den mest centrala exponeringen, mittcirkeln.

Den 5 november reser Sveriges herrlandslag till Schweiziska Zürich och Winterthur där VM avgörs. Herrlandslaget går in i turneringen som regerande världsmästare efter att ha besegrat Finland under VM i Helsingfors i december.

VM i Schweiz väntas bli en publiksuccé och biljetterna har gått åt i en rasande fart.

Nu står det klart att förpackningssystemsföretaget Fromm blir en av IFF eventpartners och kommer bland annat att synas på mittcirkeln under VM.

– Vi var med som sponsor till VM i fjol och såg vilken fin effekt det blir när idrotten och näringslivet samverkar. Stora internationella evenemang som VM ger oss en väldigt fin exponering samtidigt som innebandyn som sport kan växa både nationellt som internationellt, säger Fromms VD, Göran Storm.

Sponsoraktiveringen möjliggörs genom ett samarbete mellan Internationella Innebandyförbundet och Svenska Innebandyförbundet.

– Fromms engagemang inom idrotten är välkänt. Svensk Innebandy har haft Fromm med under ett antal år och vi ser framemot nya fortsatta bra relationer. Genom ett bra samarbete med IFF kan Fromm nu också gå in som eventpartner i VM. Samarbetet med Fromm ligger helt i linje med vår strategi att växa med våra partners mot våra distrikt, föreningar, men även internationellt vilket vi ser exempel på nu, säger Stefan Jonasson, marknads och arrangemangschef på Svensk Innebandy.

Internationella Innebandyförbundets generalsekreterare John Liljelund:

Vi välkomnar samarbetet med Fromm och Svenska Innebandyförbundet, vilket visar att det finns många fördelar av att jobba ihop för att främja internationell innebandy. IFF kan ge Fromm global synlighet i en växande sport och vi är övertygade att VM i Zürich kommer att visa ett fortsatt samarbete med Fromm är givande för alla parter.