Bandsträckare för plastband

Vi har ett stort sortiment av bandsträckare för plastband. Välj mellan batteridrivna, manuella eller tryckluftsdrivna bandmaskiner beroende på hur er arbetssituation ser ut. Självklart har vi även tillhörande plastband av hög kvalité för att göra din emballering säker och avbrottsfri.

Våra bandsträckare för plastband

Bandsträckare för stålband

Vi har ett stort utbud av bandsträckare för stålband. Välj mellan batteridrivna, manuella eller tryckluftsdrivna bandsträckare beroende på hur er arbetssituation ser ut. Självklart har vi även tillhörande stålband av hög kvalité för att göra din emballering säker och avbrottsfri.

Våra bandsträckare för stålband

Vill du veta mer om våra bandsträckare?

Fyll i så fall i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt mer mer information om våra bandsträckare.

    Om FROMM Sverige AB

    Vi startade 1990 och har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och airpad. Vi har kunder inom träindustrin, stålindustrin, bilindustrin samt även många logistikföretag. Vårt mål är att erbjuda högklassiga verktyg och material som tillgodoser våra kunders behov. Detta kräver att vi lyssnar noga på våra kunder och låter dem hjälpa oss i vår produktutveckling. Med egen tillverkning av maskiner och förbrukningsmaterial kan vi därför snabbt möta våra kunders behov.