Bandspännare för plastband

Vi har ett stort sortiment av bandspännare för plastband. Välj mellan batteridrivna, manuella eller tryckluftsdrivna bandspännare beroende på hur er arbetssituation ser ut. Självklart har vi även tillhörande plastband av hög kvalité för att göra din emballering säker och avbrottsfri.

Våra bandspännare för plastband

Bandspännare för stålband

Vi har ett stort utbud av bandspännare för stålband. Välj mellan batteridrivna, manuella eller tryckluftsdrivna bandspännare beroende på hur er arbetssituation ser ut. Självklart har vi även tillhörande stålband av hög kvalité för att göra din emballering säker och avbrottsfri.

Våra bandspännare för stålband

Vill du veta mer om våra bandspännare?

Fyll i så fall i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt mer mer information.

    Om FROMM Sverige AB

    Vi startade 1990 och har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och airpad. Vi har kunder inom träindustrin, stålindustrin, bilindustrin samt även många logistikföretag. Vårt mål är att erbjuda högklassiga verktyg och material som tillgodoser våra kunders behov. Detta kräver att vi lyssnar noga på våra kunder och låter dem hjälpa oss i vår produktutveckling. Med egen tillverkning av maskiner och förbrukningsmaterial kan vi därför snabbt möta våra kunders behov.