Bandspännare för plastband

Vi har ett stort sortiment av bandpsännare för plastband (PET eller Polyesterband och PP – Polypropylen). Bandspännarna finns i olika utföranden. Välj mellan batteridrivna, manuella eller tryckluftsdrivna bandmaskiner beroende på hur er arbetssituation och lokaler ser ut. Till bandspännare går det att välja till exempelvis balansblock och byglar för att utöka den ergonomiska arbetsställningen för att bespara rygg och axlar. Självklart har vi även tillhörande förbrukning, plastband med hög kvalité för att göra din emballering säker och avbrottsfri.

Våra bandspännare för plastband

Bandspännare för stålband

Vi har ett stort utbud av bandspännare för stålband. Välj mellan manuella och tryckluftsdrivna bandspännare beroende på hur er arbetssituation och behov ser ser ut. Förslutningen av stålbandet kan göras med snittförslutning eller med plomb/bandlås. För att underlätta arbetsställningen kan man lägga till bygel på bandningsmaskinen med balansblock för att få en mer ergonomisk arbetsställning. Självklart har vi även tillhörande stålband av hög kvalité för att göra din emballering säker och avbrottsfri.

Våra bandspännare för stålband

Vill du veta mer om våra bandspännare?

Fyll i så fall i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt mer mer information.

    Om FROMM Sverige AB

    Vi startade 1990 och har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och airpad. Vi har kunder inom träindustrin, stålindustrin, bilindustrin samt även många logistikföretag. Vårt mål är att erbjuda högklassiga verktyg och material som tillgodoser våra kunders behov. Detta kräver att vi lyssnar noga på våra kunder och låter dem hjälpa oss i vår produktutveckling. Med egen tillverkning av maskiner och förbrukningsmaterial kan vi därför snabbt möta våra kunders behov.