Starstrap™


Starstrap™

Det nya högpresterande polyesterbandet

Polyesterband karakteriseras av en enastående töjningsförmåga och utmärkt bibehållen bandspänning, egenskaper som är avgörande för en säker bandningsmetod. Jämfört med stålband har polyesterband hög töjningsförmåga och absorberar därför stötar under transport och hantering betydligt bättre än stålband. Den höga töjningsförmågan kompenserar polyesterbandets lägre brotthållfasthet och gör det därmed möjligt att ersätta stålband med polyesterband.

STARstrap™ tillverkas i högteknologiska extruderlinjer i våra nya fabriker som är utrustade med maskiner för kvalitetskontroll och tester som säkerställer en hög kvalitetsstandard.

FROMM tillverkar alla kommersiella banddimensioner med hög prestanda, vilket garanterar perfekta funktioner för maskiner och verktyg. En omfattande lagerorganisation och en professionell logistikverksamhet betyder att FROMM snabbt kan möta marknadens behov.

starstrap_00002 starstrap_00003

Det moderna systemet med polyesterband erbjuder många fördelar

STARstrap™ Polyesterband har utmärkta mekaniska egenskaper, t.ex. hög brotthållfasthet, enastående töjningsförmåga och utmärkt bibehållen bandspänning.

Dessa egenskaper ger :

  • Hög stötdämpning vid stötar under transport
  • Mindre kantskador på bandat gods
  • Bandspänningen bibehålls i händelse att paketet krymper under lagring eller transport.
  • STARstrap™ Polyesterband som ersätter stålband möjliggör användning av band med lägre brotthållfasthet.
  • Lägre materialkostnad.
  • Mindre personskaderisk vid bandbrott jämfört med stålband.
  • Enklare och renare hantering jämfört med stålbandning.

Jämförelse av stöddämpande funktion

starstrap_00004

starstrap_c


Service och support
FROMM Sverige AB erbjuder alla sina kunder teknisk support som service, installation och underhåll på samtliga av FROMM:s maskiner.

Till Service och support

FROMM Sverige AB
Vi har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och bubbelplast. Allt för att fylla såväl grundläggande som mer krävande behov.