Bandmaskin


Bandmaskin

Högklassiga bandmaskiner

Tack vara vår egen tillverkning kan vi erbjuda högklassiga bandmaskiner som tillgodoser våra kunders behov.  För samtliga bandmaskiner från FROMM ingår teknisk support, service, installation och underhåll. Vi har stort utbud av bandmaskiner för plastband och stålband.

Bandmaskiner för plastband

Vi har ett stort sortiment av bandmaskiner för plastband. Välj mellan batteridrivna, manuella eller tryckluftsdrivna bandmaskiner beroende på hur er arbetssituation ser ut. Självklart har vi även tillhörande plastband av hög kvalité för att göra din emballering säker och avbrottsfri.

Se vårt utbud av bandmaskiner för plastband

Bandmaskiner för stålband

Vi har ett stort utbud av bandmaskiner för stålband. Välj mellan batteridrivna, manuella eller tryckluftsdrivna bandmaskiner beroende på hur er arbetssituation ser ut. Självklart har vi även tillhörande stålband av hög kvalité för att göra din emballering säker och avbrottsfri.

Se vårt utbud av bandmaskiner för stålband

När man har 60 års erfarenhet av problemlösning kring att emballera och säkra gods är man en stor tillgång. Vårt mål är att erbjuda högklassiga bandmaskiner som tillgodoser våra kunders behov. Detta kräver att vi lyssnar noga på våra kunder och låter dem hjälpa oss i vår produktutveckling.