Fördelar med bubbelplast


Fördelar med bubbelplast

Ekonomiska och miljömässiga fördelar med bubbelplast

Bubbelplastens stötdämpande skyddsmaterial består till 99% av luft och 1% av film. Besparingen jämfört med konkurrerande system är mellan 30% och 50%. Bubbelplast är rent och dammfritt och kan återanvändas. Vid kassering ger det minimala avfallsmängder – som dessutom kan återvinnas.

Mindre materialmängd, lägre vikt och mindre behov av förvaringsutrymme leder till lägre kostnader, väsentliga totalbesparingar och mindre miljöbelastning. Airpad är det ekonomiskt och miljömässigt fördelaktiga alternativet.

Två rullar planfilm ger otrolig mängd stötdämpande skydds- och utfyllnadsmaterial

Två rullar planfilm ger otrolig mängd stötdämpande
skydds- och utfyllnadsmaterial

airpad-besparingar

Diagrammet visar att Airpadsystemet ger 6,6 gånger lägre vikt än packsystem där papper används och hälften av vikten för packsystem med styrenchips.

Resultat: Väsentligt lägre fraktkostnader

Airpad – skydds och utfyllnadsmaterial

Airpad är ett packmaterial för perfekt innerskydd av produkten, stötupptagning och utfyllnad av den yttre förpackningen. Airpad skydds- och utfyllnads material består av luftfyllda kuddar och finns i olika storlekar. Luftkuddarna är vertikalt och horisontellt fogade och lindas upp i stora rullar. Fogarna mellan kuddraderna är perforerade i sidled så att användaren enkelt kan riva av den längd av kuddmaterialet som behövs för skydd och utfyllnad.

Upprullning av bubbelplast

Upprullning

Delning  av bubbelplast

Delning

Förpackning  av bubbelplast

Förpackning

Dispenser  av bubbelplast

Dispenser


Service och support
FROMM Sverige AB erbjuder alla sina kunder teknisk support som service, installation och underhåll på samtliga av FROMM:s maskiner.

Till Service och support

FROMM Sverige AB
Vi har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och bubbelplast. Allt för att fylla såväl grundläggande som mer krävande behov.