Bubbelplast – Modeller av kuddar


Bubbelplast – Modeller av kuddar

Airpad standardfilm och bubbelplast

Airpad filmvarianter för bubbelplast

Med valet av Airpad AP502 eller AP503 bestämmer du dig för en produkt som anpassar sig till behoven i ditt företag. Båda maskinerna kan bearbeta många olika slags folier. Om man behöver produktskydd och/eller utfyllnadsmaterial då täcker alltid vår standardfilm dessa behov. Om det behövs antistatiskt skydd eller om extremt starka belastningar är viktigt, så används antingen vår antistatiska- eller den extremt starka multilayerfilmen.

airpad-standardfilm

FROMM standardfilm

airpad-antistatisk-film

FROMM antistatisk film

airpad-multilayer-film

FROMM multilayerfilm

Kuddvarianter för bubbelplast

Det stora antalet program gör att du kan producera den bubbelplast som är bäst lämpad för din produkt. Eftersom båda Airpad-modellerna också kan bearbeta mycket olika filmkvaliteter i olika tjocklekar finns praktiskt taget obegränsade kombinations- och användningsvarianter. Dessa varianter kan multipliceras en gång till genom att man ändrar ändrar fyllningsgraden i de enskilda kuddarna.
airpadkuddar

  • Typ L: 40 mm / 4 kuddar
  • Typ L: 60 mm / 4 kuddar
  • Typ L: 80 mm / 4 kuddar
  • Typ L: 160 mm / 4 kuddar
  • Typ XL: 160 mm / 2 kuddar
  • Typ XXL: 160 mm / 1 kudde

Service och support
FROMM Sverige AB erbjuder alla sina kunder teknisk support som service, installation och underhåll på samtliga av FROMM:s maskiner.

Till Service och support

FROMM Sverige AB
Vi har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och bubbelplast. Allt för att fylla såväl grundläggande som mer krävande behov.