EuroExpo 2020

Den 12-13 februari 2020 ställde vi ut på EuroExpo industrimässan i Fyrishov, Uppsala. Vi visade bland annat upp vår airpadmaskin för bubbelplast AP150, pappersmaskinen Packmate, våra avrullare för plast- och stålband och vårt handverktyg för plastbandning, P329S.

EuroExpo är ca 10 regionala industrimässor runt om i Sverige varje år. EuroExpo riktar sig åt att främja möten mellan köpare och säljare inom tillverkningsindustrin att bygga upp affärsrelationer på såväl kort som lång sikt.


Service och support
FROMM Sverige AB erbjuder alla sina kunder teknisk support som service, installation och underhåll på samtliga av FROMM:s maskiner.

Till Service och support

FROMM Sverige AB
Vi har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och bubbelplast. Allt för att fylla såväl grundläggande som mer krävande behov.