Sawtecdagarna 2018

Under två dagar denna vecka har vi haft personal på plats under årets första Sawtecdagar. Det är numera ett välkänt evenemang inom sågverksbranschen där vi som leverantör genomför workshops med representanter från landets sågverk. Vi på Fromm är nöjda med upplägget då vi får tid att diskutera våra nyheter med rätt folk från sågverken. Nästa runda med möten blir i slutet av månaden i Umeå och avslutningsvis kommer det ske workshops i samband med Trä & Teknik mässan i Göteborg i slutet av sommaren. Stort tack till Er som kom och visade intresse för oss i veckan!

Läs mer om våra verktyg för bandning inom träindustrin

 


Service och support
FROMM Sverige AB erbjuder alla sina kunder teknisk support som service, installation och underhåll på samtliga av FROMM:s maskiner.

Till Service och support

FROMM Sverige AB
Vi har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och bubbelplast. Allt för att fylla såväl grundläggande som mer krävande behov.